Historien om Borgvardt

Borgvardt ure - vestjysk & unikt

Inspireret af vestkystens fantastiske naturspil af lys og skygge og med et brændende ønske om at skabe et unikt, moderne og minimalistisk armbåndsur i høj kvalitet, lancerede Borgvardt i 2015 sin første kollektion, der blev udsolgt på bare fire måneder.

Fodboldspilleren og møbelsælgeren fra Esbjerg

Det er ikke mange gange, jeg kan introducere et nyt mærke med den overskrift, men for 24-årige Lennart Borgvardt fra Esbjerg er det sådan, historien starter.

Lennart drømte som barn om at blive professionel fodboldspiller, men da talentet 'kun' rakte til Varde i 2. division, måtte han forfølge et nyt mål - at designe sit eget helt unikke ur.

Ved siden af arbejdet som urdesigner, arbejder Lennart i den lokale Bo Bedre-butik, men det er i fritiden, at drømmene og de nye designs kommer til live.

Borgvardt 2402

Begrænset antal af alle armbåndsure

Et af Lennarts faste holdepunkter er, at et ægte eksklusivt ur kun fremstilles i stærkt begrænset antal, og alle modeller findes derfor kun i mellem 30 og 100 eksemplarer.

I de første kollektioner gav det god mening rent økonomisk, men Lennart har holdt fast ved konceptet sidenhen:

"Jeg tror på, at når noget er håndsamlet, testet, tjekket, pudset, pakket og designet med et ægte og inderligt ønske om at levere høj kvalitet i en unik indpakning, så er der tale om et produkt, som taler til rigtig mange", fortæller Lennart.

Ure fra Borgvardt

Ure i japansk kvalitet og fokus på materialer

Lennart har stor fokus på kvaliteten af urene, som i øvrigt går under kategorien herreure men sagtens kan fungere som dameure også, og derfor er han også med i hele processen fra design over produktion til det endelige kvalitetstjek for at komme gennem nåleøjet.

"Jeg designer med stærk inspiration fra vestkystens meget naturlige inspiration. Lys og skygger kombineres med både matte og skinnende materialer - indtil jeg er tilfreds og har ramt den rette stemning - den rette stil - til uret", fortsætter Lennart.

Urene håndsamles i Japan, og når de kommer til Danmark, kontrollerer Lennart hver enkelt ur, inden det pudses og placeres i en læderboks - klar til en glad modtager.

Borgvardt 3050

Køb ure fra Borgvardt på authentic.dk

På authentic.dk kan du købe alle Borgvardts ure - både ure til mænd og ure til kvinder.

Jeg er officiel forhandler af urene, og er du på jagt efter unikt dansk design, så kan du trygt vælge et herreur eller dameur fra Borgvardt.

Se alle ure fra Borgvardt her

Tilbage til blog