Minimalistiske ure fra ChrisCopenhagen

ChrisCopenhagen - og historien om Maradona, København og oktober

Der ligger en god historie blandt alle urmærkerne på authentic.dk - også hos ChrisCopenhagen.

Men hvordan hænger Maradona, København og oktober sammen - og hvad har det med Chris at gøre?

Københavnerdreng og iværksætter

Chris Sørensen er vokset op i Århus, men som bare 18-årig drog han til København, hvor han de næste mange år færdedes blandt de mange monumenter, pladser og institutioner, vi har i vores hovedstad.

Han var også blot 18, da han var med til at stifte unisport.dk, der var en af de størst danske webshops dengang, og senere grundlagde han også sin egen webshop med salg af forskellige urmærker, så det er en driftig herre og nu også designer, som står bag ChrisCopenhagen.

Designerure i begrænset antal

Chris Sørensen valgte at tage udgangspunkt i Københavns historie, da han navngav sine modeller, og da hans kollektion blev lanceret i 2016, er der også kun produceret 2016 stk. af hver model.

Der er både en størrelse, der passer til mænd og kvinder, da urene både kommer med urkasser på henholdsvis 40 mm og 36 mm.

Ure fra ChrisCopenhagen

Forkærlighed for argentinsk troldmand

En af finesserne i de lækre minimalistiske ure fra Chris Copenhagen er 10-tallet, som er markeret med et X - modsat de øvrige timeindikatorer, der har en streg.

Chris har en stor forkærlighed for Diego Maradona - en legendarisk argentinsk fodboldspiller fra 1980’erne. Han spillede altid med nr. 10 på ryggen i Chris’ favoritklub Napoli - og det er derfor, at 10-tallet har fået et helt særligt udtryk i urene fra ChrisCopenhagen.

“Maradona fik alt til at se legende let ud. Han tog det komplicerede og gjorde enkelt og alt han leverede var af høj kvalitet. Det er også det, mit mål med urene er”, fortæller Chris med en tydelig passion.

Samtidig er Chris også født i oktober, så valget med fokus på 10-tallet var oplagt.

Lækre materialer på både herreure og dameure

Chris har valgt at uret skal kunne holde til at blive brugt. Derfor er der bl.a. også brugt safirglas i høj kvalitet fra Tyskland, ligesom uret har en robust kalvelæderrem, der blandt andet kan fås i en moderigtig, blå farve.

Urene fra ChrisCopenhagen har alle 3 års garanti, og det tør man kun give, hvis man ved, at urene holder.

ChrisCopenhagen - dansk designede ure

Ure - og kun ure

Det er vigtigt for Chris at understrege, at han kun er urdesigner:

“Det er ure, jeg kan li’ - og det er min passion for ure, der driver værket. Jeg designer ikke sko, tøj eller smykker, for det er ure, jeg brænder for”, lyder det fra Chris, der til daglig nu bor i USA.

Køb originale og ægte ure fra ChrisCopenhagen hos authentic.dk

authentic.dk sælger alle ChrisCopenhagen-ure. Som autoriseret forhandler kan vi skaffe alle modeller, hvis du ikke lige kan finde den model, du leder efter i shoppen.

Se alle minimalistiske ure fra ChrisCopenhagen

Tilbage til blog