Et ur som konfirmationsgave - Vores 7 bud

Konfirmationen er en vigtig dag og tid for det unge menneske. Det er der hvor man traditionelt træder ind i de voksnes rækker, og i gamle dage skulle det unge menneske ud på arbejdsmarkedet. Meget er sket siden de gamle dage, men to ting står stadig stålfast. Tid er stadig lige så dyrebart, og gaver skal konfirmanden have!

Det er også derfor man i de gamle dage, som en konfirmationsgave gav det unge menneske et ur, da et ur er essentielt til at tracke tiden, og sørge for, en god start på ”voksenlivet”, og en mulighed for at holde styr på tiden, da man typisk skulle ud at tjene dengang. Det er helt ligesom det er nu, bortset fra at nu er der pligt til at fuldføre skolegang, men derfor er tid stadig ligeså vigtigt som dengang.

Derfor synes vi hos Authentic, at et ur stadig er en super fed konfirmationsgave, og en konfirmationsgave som det unge menneske vil gøre sig god brug af. Hvad man skal huske, er at mange unge mennesker i den alder er førstegangsbrugere af et ur, og endnu ikke har fuldstændigt dannet en smag for hvilken ur stil de er mest til. Så derfor er det også svært at vælge det helt rette ur som konfirmationsgave til det unge menneske.

Derfor vil vi gerne hjælpe jer lidt på vej, og komme med vores bud på konfirmationsgaven. 

Vores 7 bud på konfirmationsgaven

Konfirmationsgaveidé nr. 1: Tycho Brahe Nova Stella

Tycho Brahe er det dansk designede vintage urmærke, hvor inspirationen er hentet fra 50´erne, hvilket giver et rigtig lækkert klassisk look. Perfekt som førstegangsur!

Konfirmationsgaveidé nr. 2: LLarsen Helena 

Helena er fra det danske urmærke Llarsen. Et moderne og elegant dameur, og med mange valgmuligheder i design.

Konfirmationsgaveidé nr. 3: Awake 01-ELT 06

AWAKE ELT 06 er fra det franske miljøvenlige brand "AWAKE". Alt ved uret er lavet af genbrugs materiale, og så er designet og farverne superfede! Og konfirmanden ved ikke om han eller hun får en burger eller et ur, grundet den specielle urboks som medfølger ;) 

Konfirmationsgaveidé nr. 4: New York Incredibles Amos 2.0

Amos 2.0 fra NYI er et rigtigt herreur, så det er henvendt til drengerøven. Den superfede grønne farve matcher med mange outfits, og kan fuldende ethvert look!

Konfirmationsgaveidé nr. 5: Borgvardt Classic 40 Sølv/Sort/Mesh

Borgvardt Classic 40 er et stilrent ur, som Lennart fra Borgvardt ure har designet med inspiration fra hans fars gamle lommeur. Vi anbefaler uret med en meshrem, men det kan også fås med læderrem! 

Konfirmationsgaveidé nr. 6: Llarsen Christopher

Christopher fra danske Llarsen, er et meget elegant ur med et minimalistisk og stilrent design. Uret kan fås i mange forskellige farver og kombinationer.

Konfirmationsgaveidé nr. 7: New York Incredibles Dyckman 2.0

Dyckman fra NYI er endnu et lækkert herreur, og en gaveide henvendt til blærerøven ;) Lænken med guld/stål kombinationen sig ud, og er et fantastisk lækkert ur!

Vi fra Authentic familien, ønsker alle konfirmanderne en fabelagtig dag, og velkommen til de voksnes rækker 😉 

Du kan læse meget mere om konfirmationen på følgende side

Tilbage til blog