Fra én solskinsø til en anden

På min ferie til Bornholm i uge 24, var jeg et lille smut til den dejlige by Nexø. Her kom jeg ind i det lille urværksted, hvor ægteparret Marie og Martin til dagligt holder til.

Martin kommer ud med et stort smil på læben, og jeg fortæller ham jeg sammen med 3 barndomsvenner har en hjemmeside, hvor vi sælger dansk designet ure.

Det syntes Martin lød spændende og roste vores hjemmeside for det stilrene design og overskuelighed.

Martin og jeg blev enige om at skrives ved, når jeg var hjemvendt fra min ferie på Bornholm, og efter lidt skriveri frem og tilbage kan vi nu langt om længe præsentere vores nyeste brand på siden, nemlig Nexo Danmark!

Ure fra Nexo DanmarkMarie og Martin har lagt deres sjæl i kollektionen, og det afspejles i navnene på modellerne, som er opkaldt efter familie, begivenheder eller stednavne, som spiller en vigtig rolle for ægteparret.

For Marie og Martin, der er det kreative team i firmaet, er det vigtigt at bevare mærkets DNA; dansk stilrent design i høj kvalitet, som alle har råd til.

Nexo Denmark-urene ligger i den ende af prisskalaen, hvor de fleste kan være med.

Jeg mener nemlig, at et fantastisk flot ur ikke afhænger af prisen men stilen og kvaliteten, to ting der er i top ,når det kommer til Nexo-urene.

Jeg vil gå så langt som at kalde dem det moderne bornholmer ur.

Designet spænder fra vintage til nutidige og moderne ure, som kan købes både med stållænke og læderrem samt de lækre silikoneremme, hvor man får hele 2 stk. remme med til sit ur. Urene kommer både til mænd og kvinder, så der er noget for enhver smag.

Se alle Nexo-urene her

Tilbage til blog