Ure fra Garma Watches

Garma Watches - et dansk urmærke med fighter-instinkt

Det nye, danske urmærke Garma Watches blev oprindelig stiftet af Fazel Majed og Alexander Garancsy. Navnet Garma er sammensat ud fra de to stifteres efternavne - og selve mærket er skabt efter en historie, hvor Fazel fandt ud af, at han manglede noget.

Egen webshop med ure

Fazel har tidligere drevet sin egen webshop, hvor han solgte ure, så han har virkelig fingeren på pulsen ift. både herreure og dameure.

En ting han dog manglede var et simpelt og klassisk ur i en god kvalitet - og til en pris, hvor alle kunne være med. Og så gik processen i gang.

12 måneders produktudvikling

Det tog Fazel og Alexander 1 år at få skabt de modeller, som deres første kollektion byder på.

De måtte igennem rigtig mange leverandører og producenter, før de fandt en, der kunne opfylde de krav de havde til stabilitet og kvalitet i produktionen, og som kunne levere i større mængder og til tiden.

Nyere, danske urmærker er kendetegnede ved, at kunden og kvalitet er i fokus, og det vidste Fazel godt, så derfor ville han hellere bruge ekstra tid på at få fremstillet det helt rigtige ur:

“Vi er startet fra bunden med skitser og herfra bygget uret op, så det fik det look, som vi tilstræber. Det var en lang rejse ift. at finde de leverandører, der kunne leve op til vores krav om kvalitet, men efter 12 måneder fik vi endelig afsluttet vores søgen, så vi kunne komme ud på markedet - og allerede samme dag, som vi lancerede mærket, fik vi 150 bestillinger”, lyder det fra Fazel.

Garma Watches Majime og Arigato

Ure: Garma Watches Arigato og Garma Watches Majime

Billige ure til under 500 kroner

Det er sjældent, man får så meget ur for pengene, som man gør med Garma Watches. Deres første kollektion koster 495,- uanset hvilken model, man vælger, og her får du altså både en urkasse i rustfri stål, en ægte læderrem og et quartzurværk fra anerkendte Miyota.

Et urmærke med fart på

Udover at drive Garma Watches studerer Fazel også økonomi og IT på universitetet, og tidligere har han været på det danske landshold i MMA (mixed martial arts), så det er en entreprenant mand, der står i spidsen for Garma Watches, og det ser man også tydeligt på de sociale medier, hvor man møder Garma mange steder, hos både bloggere og andre influenter, der har taget mærket til sig.

Armbåndsure med gratis fragt

På alle armbåndsure, du køber på authentic.dk, får du gratis fragt og gratis retur i 100 dage. På den måde kan du prøve uret i ro og mag eller købe det som gave i god tid.

authentic.dk er autoriseret forhandler af Garma ure, så du kan være sikker på, at dit næste Garma ur er ægte.

Update - september 2019:
GarMa Watches har skiftet ejere et par gange, da Fazel har kastet sig over et nyt projekt, men DNA'et er stadig at lave lækre designerure i simpelt design til en rigtig konkurrencedygtig pris.

Tilbage til blog