Historien om Norlite Denmark

Historien om Norlite Denmark

Norlite-urene har været til salg på authentic.dk siden primo 2016, og for firmaet Norlite Denmark, der består af brødrene Søren og Thomas, har det været helt naturligt at udvikle og designe deres eget ur med læderrem.

Mange års erfaring fra branchen

Søren Stasig har flere års erfaring fra urbranchen i forskellige roller - blandt andet som butiksejer sammen med sin kone af Stasig Uhrlager.

"Min bror Thomas og jeg kom på idéen med eget urmærke tilbage i 2014, og Thomas har selv designet urene", fortæller Søren.

Søren fra Norlite Denmark

Fokus var at udvikle et overskueligt, stilrent og moderne ur, der både kunne fungere som herreur og dameur.

En lang proces med fokus på kvalitet

Den første modelserie - 1501 - var med en 40 mm urkasse, og den blev året efter fulgt op af 1601, der med sine 32 mm er et ur til kvinder.

"Der gik et helt år fra den første streg blev tegnet - til vi kunne i gang med at sælge uret, men det var vigtigt for os at ramme plet med både det enkle og elegante design kombineret med et ur med læderrem, der er kantsyet og i høj kvalitet samt et holdbart safirglas", fortsætter Søren.

Urene er også kendetegnede ved at have en håndpoleret urkasse, der giver et helt specielt og meget eksklusivt udseende.

Køb ure fra Norlite Denmark

Ydmyghed, ærlighed og brugbarhed

For Søren og Thomas har det været vigtigt, at have benene på jorden under hele processen, for de ved godt, det er hårdt arbejde at gå i markedet med et nyt brand.

Søren har til daglig ansvaret for salg og drift, og det sker ud fra bopælen ved Roskilde. Der er ingen dyre biler eller store kontorer.

"Det er vigtigt, at vores ur opfattes som et godt, gedigent ur i en kvalitet, som vi danskere forventer det og som et armbåndsur, der både fungerer til hverdag og til fest - og samtidig et ur, som man kan være glad for i mange år fremover. Kort sagt, så vil vi ikke oversælge uret - for kvaliteten skulle gerne tale for sig selv, når man står med det mellem hænderne", lyder det fra Søren.

Navnet Norlite er valgt ud fra den stærke, nordiske profil i designet (Nor) - kombineret med et lyst og let ('lite') ur, der kan bæres af enhver.

På authentic.dk kan du købe alle urene fra Norlite Denmark, hvadenten du er på jagt efter ure til mænd eller ure til kvinder, og jeg kan stå inde for kvaliteten: det er - med Sørens ord - god, gedigen kvalitet.

Indenfor kort tid kommer urene fra Norlite også med meshlænke - mere herom senere.

Tilbage til blog