LLARSEN ure

Hvad er forskellen på herreure og dameure?

Der er sket meget med udviklingen inden for armbåndsure.

Engang var herreure typisk omkring 34-36 mm i diameter på urkassen og dameure noget mindre.

Er der en reel forskel i dag?

I dag er forskellen i høj grad væk, og begreberne herreur og dameure bruges nu typisk om ure, hvor der tydeligt er designet med enten ure til mænd eller ure til kvinder i tankerne.

Der findes mange unisex-ure i dag i størrelserne 38-42 mm, som både kan bæres af kvinder og mænd uden problemer, og det handler i langt højere grad om smag og stil ift. hvilken størrelse ur, man ender op med at købe.

Et ur er et smykke

Før tiden med smartphones og tablets blev uret primært brugt som et værktøj til at vise tid og dato - men i dag er det i lige så høj grad et smykke, som både mænd og kvinder kan bære.

Især til mænd er armbåndsure et attraktivt smykke, da vi mænd ikke har så mange muligheder for at bruge accessories, som kvinder har.

Derfor handler det også i høj grad som tidligere nævnt om smag og stil - og om uret skal bruges til hverdag, til fest, til sport eller noget helt fjerde.

Uanset hvad, bør du kunne finde dit næste ur på authentic.dk - uanset om du leder efter herreure med læderrem, dameure med meshrem, dansk designede herreure, enkle dameure eller noget helt femte.

Tilbage til blog