Hvis Matador-karaktererne skulle købe ur i dag

Hvis Matador-karaktererne skulle købe ur i dag

Næsten alle kender Matador - og de fortræffelige personligheder & situationer serien skildrer.

De første syv afsnit har netop været vist på DR i stærkt forbedret kvalitet, og det fik mig til at spekulere på: hvilket ur, ville de forskellige karakterer fra Matador egentlig vælge, hvis de fik lov at shoppe armbåndsur på authentic.dk i dag?

Hvilket ur ville de vælge?

Dr. Louis Hansen

Den vellidte og ærkefynske doktor ville naturligvis vælge et herreur fra Larsen Watches, som er grundlagt og hører til i Svendborg, hvor deres ure både designes og produceres. Det kunne fx være det nydelige LW 43 - mørkt, enkelt og med guldkasse.

 

Oberst Hackel

Den gammeldags og meget ligefremme Oberts Hackel ville vælge et ur fra Extri, som er ure til mænd! Det er store ure, der kan holde til at blive brugt - og som sender et markant signal om mandighed. Hackel kunne fx vælge det lækre og meget vandtætte X3011SA.

Extri X3011SA

 

Mads Skjern

Mads Skjern er en type, som ikke gør det store væsen af sig udaftil, men han får alligevel skabt noget ganske imponerende.
Det matcher fint med urene fra Northern Legacy, som er jysk design uden de store armbevægelser - men hvor du alligevel får er ur med fine detaljer - fx. det uimodståelige Ancre II Deep Black, der både kommer med sort læderrem og meshrem samt et blåt pift.

 

Elisabeth Friis

Elisabeth er en yndig og elegant kvinde, som man ikke kan undgå at synes om. Hun går også efter kvalitet og elegance, så det er helt oplagt med et dameur fra Norlite. NOR1601-021421 vil være et fint valg til Elisabeth Friis - med det meget elegante guldlook og meshrem.

 

Hr. Schwann

En af de mere kuriøse og specielle karakterer i Matador må siges at være hr. Schwann, som med sin unikke personlighed og konstante fokus på det bedste af det bedste helt oplagt ville vælge et herreur fra Borgvardt. Han ville sikkert vælge model 3050 med rosaguld, selvom den ikke er lavet i 'metermål' :)

 

Vicky Hackel

Den meget livlige Vicky efterlader trods rollens relativt lille størrelse et stort indtryk i serien. Hun kommer til at kede sig i Korsbæk og drager bl.a. til København på eventyr. Københavnsk eventyr - det kan sagtens associeres med Tycho Brahe og hans fantastiske karriere, og derfor vil Vickys dameur komme fra Tycho Brahe Watches - Nova Stella i guld, hvid og brun - et oplagt valg.

 

Find dit personlige ur på authentic.dk

Uanset hvilken person du er, så finder du garanteret noget, der matcher, hvadenten du er på udkig efter ure til mænd eller ure til kvinder - god fornøjelse :)

Tilbage til blog