Anmeldelse af Tycho Brahe Watches

metromand.dk anmelder Tycho Brahe Watches

Christian fra metromand.dk har netop lavet en fin artikel, hvor han især går i dybden med de astronomisk fede ure fra Tycho Brahe Watches.

Tycho Brahe Watches er et nyt, dansk urmærke, startet af to østjyder med en forkærlighed for den danske, verdenskendte astronom, ure og lækkert design.

I samarbejde med designeren Asbjørn Mejlvang har de fået skabt en kollektion af armbåndsure, der støtter helt suverænt op om den astonomiske del af historien om Tycho Brahe.

8 superlækre modeller at vælge imellem

Urene fås både med læderrem og meshrem - samt i guldlook og sølvlook - og så kan du selv vælge, om du er til hvid eller sort urskive på dit nye armbåndsur.

 

Som Christian også skriver, så oser uret af lækker minimalisme, og urskiven bærer tydelige elementer inspireret fra Tycho Brahe, ligesom glassets let buede facon får det hele til at gå op i en højere enhed.

Uret er med sine 42 mm et ur, der både kan gå under betegnelsen ure til mænd - men som også kan bæres af langt de fleste kvinder, hvor det i dag er moderne med ure i den størrelse.

Er du i tvivl om størrelsen, kan du altid kigge i størrelsesguiden til ure.

Hvad er metromand.dk?

metromand.dk er en blog, der blandt andet skriver om herremode og livsstil med fokus på stil, pasform & design indenfor tøj, sko og accessories.

Christian, som står bag metormand.dk er rigtig dygtig til at finde de gode tilbud og skarpt sammensætte outfits og elementer, der matcher tidens trend indenfor herremode.

metromand.dk

Bloggen er tænkt til at være en inspirationskilde til den moderne mand og en slags 'genvej' til at holde sig opdateret på trends og aktualitet indenfor herremode - men også som en rigtig god guide til at sammensætte en garderobe med tøj og accessories (heriblandt også armbåndsure), som kan holde mere end bare sæsonen ud - og som kan danne grobund for en god basisgarderobe, som så kan peppes op med sæsonbetonede elementer.

Det gode ved bloggen er også, at der tages udgangspunkt i den almindelige, danske mand og ikke i de hotteste Milanomodeller - kort sagt: gode råd og inspiration, som du og jeg kan bruge.

Christian har også udarbejdet en stilguide, som du kan bestille gratis på metromand.dk - så er du i hvert fald godt i gang :)

 

Tilbage til blog