Nordgreen ure - støt en god sag

Nordgreen - et dansk urmærke der støtter en god sag

Det startede som en kammeratlig snak om at blive selvstændig, men efter at have brugt hele deres funktionær-bonus på et dyrt ur, valgte Vasilij og Pascar at gå ‘all-in’ med et koncept om et dansk designet ur mixet med en kendt, dansk designer - og en mulighed for at støtte tre udvalgte, gode sager rundt om i verden.

Fra karrierejobs til iværksætter

Både Vasilij og Pascar havde karrierejobs hos store koncerner, men alligevel kunne de ikke glemme deres fælles drøm om at skabe et globalt væksteventyr, hvor de kombinerede deres passion for ure, iværksætteri og CSR (corporate social responsibility).

“Muligheden for at gøre en forskel ude i verden, skabe arbejdspladser og igangsætte en global virksomhed var de primære ting, vi blev inspireret af”, lyder det fra Pascar.

De mødtes under uddannelse på Aalborg Universitet i 2010 - og syv år senere var de klar til at forfølge deres eventyr.

Pascar og Vasilij fra Nordgreen ure

Kendt designer skal globalisere mærket

De to gutter indgik et samarbejde med Jakob Wagner, der fik til opgave at designe et ur, der var typisk dansk men alligevel globalt orienteret. Jakob Wagner har tidligere designet for bl.a. B&O, Muuto og Hay, og med de tre modeller Philosopher, Infinity og Native har han formået at lave minimalistiske ure, der alligevel byder på særlige kendetegn.

Herreure og dameure i dansk design

Alle tre modeller kommer i to størrelser, så Nordgreen ure både kan fungere som ure til mænd og ure til kvinder.

Philosopher er kendetegnet ved en todelt urskive og en konisk urkasse, og Infinity har ingen ‘udvendige horn’ - så det ser ud som om remmen går om bag urkassen. Native er den klassiske og stilrene model, som man også ser hos fx Daniel Wellington.

“Vores ure er mode-ure, der ligger i prislejet omkring de 1.000 - 1.500 kroner, hvor man også finder ure fra andre kendte mærker. Vi ønsker bare at tilføje ‘mode-uret’ noget ekstra - og derfor kan man støtte en god sag, når man køber et Nordgreen ur”, fortæller Pascar.

Nordgreen Philosopher - gun metal

Ur: Nordgreen Philosopher gun metal med brun rem

Støt en valgfri sag

Nordgreen har udvalgt tre spændende sager, man kan støtte, når man køber et ur. Man kan enten vælge at give:

  • 1 måneds uddannelse til et barn i Indien
  • 2 måneders rent vand til en person i Centralafrika
  • Bevarelse af 20 m2 regnskov i Latinamerika
...så der er en ‘sag for enhver smag’.

Når du køber et Nordgreen ur til dig selv, er du derfor samtidig med til at hjælpe andre.

Top-10 på Kickstarter

Nordgreen indsamlede omkring 1,5 mio danske kroner på Kickstarter, og på blot to timer havde de nået målsætningen på 100.000 kroner. Det gør Nordgreen til en af de 10 mest populære, europæiske kampagner på Kickstarter inden for deres kategori (mode).

De har kunder i hele verden, og folk har virkelig taget det danske design til sig, og når man samtidig er med til at støtte en god sag, så er valget af næste urmærke måske et Nordgreen.

Autoriseret forhandler af ægte Nordgreen ure

authentic.dk er autoriseret forhandler af ure fra Nordgreen. Du finder alle modellerne i shoppen, og du får selvfølgelig fri fragt på alle ure.

Se alle ure fra Nordgreen

Tilbage til blog