Nyt dating-ur til singler

Nyt dating-ur til singler

Det er ikke hver dag, man støder på et nyt mærke og en ny model med så store ambitioner som tilfældet er med holgerdanske Watches' model, hd17-7.

hd17-7 byder på helt nye funktioner ift. de andre danske ur-mærker og dameure og herreure generelt, både designmæssigt men især funktionsmæssigt (modelfoto af prototype herunder).

Nyt dating-ur fra holgerdanske Watches

 

Facts om den nye model

  • Via en enkel indstilling på urkronen i yderste led kan urets ejer indstille, hvor kærlighedssøgende, man pt. er - altså om man leder efter en partner

  • Man kan på den første nye model vælge tre niveauer af 'kærlig aktivitet' - og for hvert niveau man vælger, tændes en lille hjertelampe/diode i urets midte

  • Det er herefter let for andre at bedømme sindstilstanden på urets ejer

  • Uret kommer i to modeller: et herreur på 42 mm og et dameur på 34 mm - der bliver altså både ure til mænd og ure til kvinder

 

Modellen har netop afsluttet en succesfuld kampagne på Kickstarter, hvor der i alt blev 'backed' for godt og vel 1,5 mio danske kroner.

Hvis alt går vel, forventes de første udgaver af den nye model at være til salg lige inden sommerens festivaller.

"Det er fedt at se, at vi har ramt plet mht. at videreudvikle uret og få fat i den unge målgruppe. Samtidig har det været vigtigt for os at holde fast i en ren designline og høj kvalitet på urene", fortæller Jacob Juul, der en den ene af de to mænd bag holgerdanske Watches.

"Nu må vi se, hvordan markedet tager imod uret, men vi har allerede nogle wireframes i baghånden, der skal danne grundlaget for en app i stil med Tinder, hvor man hurtigt kan tjekke, om der er nogen kærlighedshungrende ur-ejere i nærheden, og når først 'wearables' (som fx Apple Watch, Fitbit-armbånd mv., red.) slår igennem, så vil det være et helt oplagt marked at fortsætte ind på", fortsætter Jacob Juul.

authentic.dk bliver selvfølgelig blandt de første, hvor du kan købe den nye model, og ligesom de andre lækre, danske designerure til lave priser på authentic.dk, så forventes hd17-7 at kunne holdes på et prisniveau under 2.000 kroner.

Forudbestil nu med rabat

Tilbage til blog