Black Friday - støt et godt formål

I 2019 er Black Friday speciel på authentic.dk af følgende årsager:

 1. For hvert ur der sælges, donerer jeg 20% til Landsforeningen Autisme
 2. Du tilsidesætter derfor din egen rabat til fordel for nogen, der virkelig har behov for støtte
 3. Black Friday varer fredag-lørdag-søndag (29 november - 1. december)
Landsforeningen Autisme

  Hvorfor kan jeg ikke selv få rabatten?

  Mange af os har det godt. Vi er sunde og raske og lever et godt liv stortset uden andre udfordringer end dem, vi selv er skyld i.

  Vi har en søn på 10 år - Bertil. Han har atypisk autisme og en søvnforstyrrelse. Det betyder, at hele vores liv - hver eneste dag - er planlagt og struktureret ned til mindste detalje.
  Dagene ligner hinanden, al forandring er rigtig svær at håndtere, ferier er 'unormale dage', normal pædagogik og opdragelse har ingen effekt - og alle tre herhjemme er præget af for lidt søvn de sidste 10 år.

  Folk med autisme har et handicap for livet. Der findes indtil videre ingen effektiv måde at afhjælpe det på.
  Ca. 1% af befolkningen lider af autisme - og det tal stiger, efterhånden som man bliver bedre til at diagnosticere handicappet.

  Derfor har jeg valgt at 20% af omsætningen (ekskl. moms) i weekenden i uge 48, 2019 skal doneres til Landsforeningen Autisme.

  Bertil og Kenneth

  Min søn Bertil og jeg

  Hvorfor laver du Black Friday på den måde?

  Black Friday har udviklet sig fra at være en enkelt dag med gode tilbud til i visse brancher at vare hele november måned.

  Det betyder ganske enkelt tre ting:

  1. Folk overforbruger og køber mere end nødvendigt
  2. Rigtig meget salg 'klumpes sammen' ifm. Black Friday og giver længere leveringstider og en dårligere kundeoplevelse
  3. Mine avancer er meget lave - men din forventning til kundeservice, returret og handelsoplevelsen generelt er præcis de samme som altid

  Hvorfor kun 20%?

  Black Friday handler for mange om at spare så meget som muligt.

  Typisk hører man kommentarer som 'Aj - 15%? Det kan jeg da altid få'. Folk forventer at få mere og mere rabat men samme ydelse og samme kundeservice som altid.

  Som en lille webshop har jeg ikke muskler til at købe ind til så lave priser, at jeg kan tilbyde de rabatter, du som kunde forventer.

  Hvis jeg bare langer en vare over disken uden at tjene på den, så er min shop her ikke om et år, for mine faste omkostninger er de samme (hvis ikke større) omkring november og december.

  Hvordan gør jeg?

  Det er ganske enkelt: du køber bare dit ur som normalt, så sørger jeg får at sende 20% videre til Landsforeningen Autisme, og så har du været med til at gøre en indsats for min søn og de mange andre med et livslangt handicap.

  Af hjertet tak 🙏
  Kenneth