Køb et ur fra et mikromærke med historie

authentic.dk er ikke bare en shop, der sælger ure.

For os er det vigtigt, at urene har en historie - og menneskene bag mærkerne har en passion, der skinner igennem.

Hos hvert af mærkerne i shoppen er der langt en masse tid og energi i at lave et lækkert design, der afspejler passionen og tankerne fra netop de iværksættere, der står bag de pågældende mærker.

Vejrhøj ure

Ur: Vejrhøj The GUN

Mikromærker - fra folk med passion

Alle mærkerne i shoppen er mikromærker fra folk med passion - og det er iværksættere, som vi har et tæt samarbejde med. Vi hjælper hinanden og har et fælles normsæt for, hvad der lækkert design, god kvalitet og en god oplevelse for dig som kunde.

Der er ingen store kapitalfonde bag, der er ingen mode-mærker der masseproducerer ure - til gengæld er der hjerte og sjæl bag hver en detalje i uret - fra produktion over historiefortælling til levering af uret.

Tycho Brahe Watches

Ur: Tycho Brahe Watches - Nova Stella

 

Vær med til at skabe historien - køb herreure og dameure fra mikromærker

Du finder ikke mange andre ur-shops, hvor du kan få interessante detaljer om skaberne af de forskellige mærker.

Vidste du fx, at VEJRHØJ blev skabt fordi Janus efter sit speciale om dansk designhistorie blev grebet af træet som aktivt designvalg og derefter brugte det i deres urkollektioner?

Eller at Borgvardt designer urene hjemme i lejligheden - sideløbende med et job som møbelsælger?

Kasper fra Tycho Brahe Watches elsker originale vintage-ure og spiller håndbold i serie 2, Mai fra Copenhagen Watches har hentet sin inspiration fra rejser rundt om i verden og har været med til bryllup hos sin producent i Indien - og sådan kunne vi blive ved.

Det er mennesker som dig og mig, der er med til at skabe et mærke, skabe et design men fremfor alt skabe en historie ved at lave et dansk designet ur.

Vil du være med til at skabe historien? 
Så støt de små mærker og passionerede iværksættere.

Med venlig hilsen

Authentic.dk