Løvens Hule ure

Som du måske har set på DR, så har der flere gange været iværksættere i Løvens Hule, som sælger og designer ure.

Løvens Hule er et program, hvor dygtige iværksættere kan præsentere deres idé foran et panel af erfarne investorer, og hvis de er dygtige, får de mulighed for at få kapital med hjem mod at afgive ejerandele i deres virksomhed.

Tvillinger i Løvens Hule

Der har været 'tvillinger' i Løvens Hule i forbindelse med ure - i og med, at der hele to gange har været iværksættere inde, der designer og sælger ure.

New York Incrediblest

Herreure fra New York Incredibles

Danske ure i Løvens Hule

Flere danske webshops sælger mange herreure og dameure, men de sælger ikke så specielle og unikke ure som de ure, du finder her på authentic.dk, hvor urmærkerme ikke er så kendte og folkene bag ofte har satset hele deres opsparing på at lave lækre ure i god kvalitet.

Urmærkerne på authentic.dk har også en speciel historie bag - ofte dansk designede ure, hvor andre webshops mest sælger mainstream urmærker, som du ser alle steder.

De lækre dameure med læderremme på authentic.dk er designet helt fra bunden - og alle mærkerne har brugt månedsvis på at designe netop de ure, du finder her i shoppen. 

AWAKE Watches - bæredygtige ure

AWAKE Watches - bæredygtige ure

AWAKE Blue Reef kan blive dit ur

Måske har du set programmet med urene på TV, men du har i hvert fald ikke set de bæredygtige ure fra AWAKE på TV - det er helt sikkert! AWAKE er et nyt mærke, der laver ure af bæredygtige materialer - genbrugsstål, plastikflasker og fiskenet - og selvfølgelig med solcelle-urværk, og især Blue Reef er en bestseller, som nu også kan blive dit ur.

Danske ure på TV

Der findes rigtig mange fine, danske mærker, som ikke er ret kendte. Borgvardt laver vintage-inspirerede ure - og LLARSEN laver selv ure i Svendborg, hvor de samler og tester dem.

Fælles for rigtig mange af de danske mærker er, at de er drevet af en passion for lige netop den type ure til mænd og ure til kvinder, de har valgt at lave.

Stort set alle ure er i dag produceret i Kina, men der er kæmpestor forskel på, hvilke dele, der bliver brugt, hvordan de bliver samlet og ikke mindst, hvordan det endelige kvalitetstjek er.

Hvis et ur ikke koster så meget at købe, så kan du være sikker på, at det også har kostet mindre at producere.

Designerure med fri fragt og fri retur

Modsat mange andre shops, så får du på authentic.dk både fri fragt og retur i 100 dage på alle ure. Det er noget, du ikke får I andre danske ure webshops.

Ure og god service

På authentic.dk får du en kundeoplevelse ud over det sædvanlige - det er i hvert fald vores mål - og det starter allerede, når du modtager bestillingsbekræftelsen :)

}