Populære urmærker

Hos authentic.dk er urmærkerne nøje udvalgt.

For os handler det ikke om at have så mange ure som muligt - det handler om at have de helt rigtige ure; ure der er unikke og endnu ikke oversolgt på markedet.

Når du køber et ur på authentic.dk, skal du føle dig speciel, og ikke blot som én i mængden.  

Nedenfor kan du se, hvilke mærker, vi forhandler - og der er også et link til en lille 'bag om mærket-beskrivelse' af de fleste af mærkerne.

authentic.dk er autoriseret forhandler af alle mærker og kan skaffe alle modeller hjem.


Køb AWAKE ure hos authentic.dk
AWAKE Watches er et meget specielt urmærke fra Frankrig. De lancerede en fantastisk kampagne på Kickstarter, der blev en stor succes.

AWAKE laver ure af bæredygtige materialer. Genbrugsstål, urværk med solceller og remme af genbrugsflasker indsamlet fra havets bund.

Hele tankegangen er at passe på vores planet og forene brugbart og lækkert design med bæredygtighed.

Se alle ure fra AWAKE Watches


Køb Borgvardt ure hos authentic.dk
Borgvardt ure er et fremadstormende urmærke i Danmark, og de har store ambitioner om at nå toppen. Borgvardt har ikke alverdens midler til rådighed og de laver derfor kun små kollektioner af hvert ur, der designes.

Alle urene nummereres bagpå, så du altid kan se, hvilket af de 'limited edition-ure', du bærer på dit håndled. Det er din sikkerhed for, at du ikke blot er er nummer i rækken men faktisk bærer noget smukt, unikt og enestående på dit håndled.

Læs hele historien om Borgvardt

Se alle ure fra Borgvardt


Køb ure fra Copenhagen Watches på authentic.dk
Copenhagen Watches er grundlagt af Mai Johansson, der med en fortid indenfor både salg, markedsføring og design har sammensat en rigtig fin kollektion af ure med det danske flag i centrum.

Urene har et enkelt og let design - men samtidig har de en herlig kant og finesse, som Mai har tilsat urene med stor succes.

Priserne starter fra 990 kroner, og der er både modeller med læderrem og meshrem, og så kommer urene i en størrelse, så de både kan bruges af mænd og damer.

Læs hele historien om Copenhagen Watches

Se alle ure fra Copenhagen Watches


Køb GarMa Watches ure hos authentic.dk
GarMa Watches er et dansk urmærke, der har formået at skabe nogle rigtig lækre og populære modeller til en særdeles god pris.

Fazel grundlagte mærket og brugte lang tid på at finde den rigtige leverandør og det rigtige design, og deres størrelse passer fint til både mænd og kvinder.

GarMas ure er stilrene og enkle - klassisk skandinavisk - men alligevel helt deres eget design.

Her får du rigtig meget ur for pengene.

Læs hele historien om GarMa Watches

Se alle ure fra GarMa Watches


Køb LLARSEN ure hos authentic.dk
LLARSEN (tidligere kendt som Larsen Watches) er et dansk urmærke med stolte traditioner.

Historien går faktisk helt tilbage til før 2. verdenskrig.

Det er i dag oldebarnet – der også hedder Lars Larsen, som står bag urmærket, hvor fokus er på passion, robusthed og den danske designarv.

Designet er klassisk med moderne genistreger.

LLARSEN har eget design, produktudvikling, produktion og salg, som også varetages af LLARSEN. 

Hovedsædet er i Svendborg og urene er håndlavede og producerede i Danmark.

Læs hele historien om LLARSEN

Se alle ure fra LLARSEN


Nelson ure
Nelson er et lille dansk urmærke, der har en meget simpel mission: Urene skal være i en ordentlig kvalitet, designet minimalistisk - og så skal du få meget ud for pengene.

Nelson ure finder du kun på authentic.dk

 

Se alle ure fra Nelson


New York Incredibles ure
New York Incredibles er trods navnet et hollandsk urmærke. NYI er tydeligt inspireret af storbyen New York, med deres moderne, rene linjer, deres modige design, der skiller sig ud.

De har valgt at fokusere på et ur med gode specifikationer - til en absolut fornuftig pris, og de har allerede skabt sig et navn verden over.

Se alle ure fra New York Incredibles


Nordgreen ure
Nordgreen er et dansk urmærke, der meget hurtigt er blevet populære over hele verden.

Deres design er enkelt og elegant - udviklet af den tidligere B&O-designer Jakob Wagner.

Når du køber et ur fra Nordgreen, kan du samtidig være med til at gøre en forskel ved at støtte en af deres tre udvalgte projekter i deres 'giving back'-program.

Læs hele historien om Nordgreen

Se alle ure fra Nordgreen


Køb norlite ure hos authentic.dk
Norlite Denmark blev etableret i 2015 af to danske urentusiaster med et meget klart formål: at skabe et minimalistisk og samtidig enkelt ur i et nyt og stilfuldt design – NOR1501 modellen.

Urets design er derfor helt deres eget – helt fra første streg, tegnet i Danmark.

Det betyder unik urkasse, unik urskive og unikt logo.

Uret findes i 20 forskellige farvekombinationer, alle med en flot kalveskindsrem i matte farver og alle med ridsefrit safirglas.

Læs hele historien om Norlite

Se alle ure fra Norlite


Køb Thyco Brahe Watches hos authentic.dk
Tycho Brahe Watches er et nyt, dansk mærke, der sælger armbåndsure der har en tydelig inspiration fra de klassiske ure fra 1950'erne.

Tycho Brahe var kendt for sin seriøse tilgang til astronomi men også sin humoristiske side, og det er den ånd, Tycho Brahe Watches bliver drevet i.

Deres første kollektion - Nova Stella - laves i otte forskellige varianter og i en størrelse, så de både kan bruges som herreure og dameure.

Logoet for Tycho Brahe Watches kommer i øvrigt fra et af de oprindelige værker fra Tycho Brahe, hvor han brugte netop det tegn til at afslutte sine kapitler.

Nova Stella betyder i øvrigt "Den nye stjerne på himlen", og mon ikke vi kommer til at se meget mere fra Kasper og Jens, der står bag Tycho Brahe watches i samarbejde med designer Asbjørn Mejlvang, som har kælet for detaljerne.

Læs hele historien om Tycho Brahe Watches

Se alle ure fra Thyco Brahe Watches