Populære urmærker

Hos authentic.dk er urmærkerne nøje udvalgt.

For mig handler det ikke om at have så mange ure som muligt - det handler om at have de helt rigtige ure; ure der er unikke og endnu ikke oversolgt på markedet.

Når du køber et ur på authentic.dk, skal du føle dig speciel, og ikke blot som én i mængden.  

Nedenfor kan du læse lidt om de 13 forskellige brands i på shoppen lige nu - de er alle mærker, der kan blive populære urmærker i fremtiden.

authentic.dk er autoriseret forhandler af alle mærker og kan skaffe alle modeller hjem.


Køb a.b.art ure hos authentic.dk
a.b.art - forkortelse for Authentic and Basic Art - er et ægte 'Swiss Made'-ure for både kvinder og mænd, som sætter pris på enkelt og elegant design, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Her handler det ikke om glimmer og unødvendig udsmykning, men om det rene og enkle design udført i traditionel schweizisk kvalitet. 

a.b.art er grundlagt i 1991 og er i dag en del af det schweiziske firma Fashiontime AG i Biel.

I 2009 udløste det flotte design den prestigefyldte Red Dot Design Award og udvalgte modeller kan findes på permanente udstillinger på designmuseer verden over, herunder Museum of Modern Art i New York.

Se alle ure fra a.b.art


Køb Borgvardt ure hos authentic.dk
Borgvardt ure er et fremadstormende urmærke i Danmark, og de har store ambitioner om at nå toppen. Borgvardt har ikke alverdens midler til rådighed og de laver derfor kun små kollektioner af hvert ur, der designes.

Alle urene nummereres bagpå, så du altid kan se, hvilket af de 'limited edition-ure', du bærer på dit håndled. Det er din sikkerhed for, at du ikke blot er er nummer i rækken men faktisk bærer noget smukt, unikt og enestående på dit håndled.

Læs hele historien om Borgvardt

Se alle ure fra Borgvardt


Køb ure fra ChrisCopenhagen på authentic.dk
ChrisCopenhagen et et urmærke grundlangt af Chris Sørensen, der har arbejdet med ure i over 10 år.

Urene er minimalistiske og med et karismatisk 10-tal på skiven - skabt til ære for Diego Maradona, som Chris er stor fan af (han bar nr. 10 på trøjen, altså Diego :).

Du får ridsefast safirglas og hele 3 års garanti, og der er mange modeller at vælge imellem - og de findes alle både som 36 mm i diameter (dameure) og 40 mm i diameter (dameure og herreure).

Læs hele historien om ChrisCopenhagen

Se alle ure fra ChrisCopenhagen


Køb ure fra Copenhagen Watches på authentic.dk
Copenhagen Watches er grundlagt af Mai Johansson, der med en fortid indenfor både salg, markedsføring og design har sammensat en rigtig fin kollektion af ure med det danske flag i centrum.

Urene har et enkelt og let design - men samtidig har de en herlig kant og finesse, som Mai har tilsat urene med stor succes.

Priserne starter fra 990 kroner, og der er både modeller med læderrem og meshrem, og så kommer urene i en størrelse, så de både kan bruges af mænd og damer.

Se alle ure fra Copenhagen Watches


Køb Extri ure på authentic.dk
Extri står for 'Expert, 'Extreme', 'Extend'.
Uret er på alle måder lidt mere ekstremt. Deres første kollektion er ure fra 47mm og op - hvilket vil sige et rigtig herreur!

Urene har et herligt design med fokus på teknologi, multi-layer (en ur-skrive i flere synlige lag) samt en lidt mere udfordrende og sporty stil end de øvrige ure på authentic.dk.

Urene er typisk vandtætte til 100 meter og er skabt til at blive brugt. Derfor medfølger der også silikoneremme til alle urene, så du kan skifte den fine læderrem ud, når du skal være aktiv.

Se alle ure fra Extri


Køb Iver Denmark ure hos authentic.dkIVER Denmark er et nyt mærke med base i Århus.

Efter en succesfuld kickstarterkampagne er de nu til salg på authentic.dk, og IVER Denmark har haft en helt klar startegi fra start: 

Ingen kompromiser mht. kvalitet og et ur, der er designet helt fra bunden.

Læderremmen er i en kvalitet, man normalt kun ser på dyre tasker og møbler, alle ure er med safirglas - og så sidder der et kvalitetsurværk fra Schweiz i urene, der er navngivet efter en række danske konger.

Se alle ure fra Iver Denmark


Køb Larsen Watches ure hos authentic.dk
Larsen Watches er et dansk urmærke med stolte traditioner.

Historien går faktisk helt tilbage til før 2. verdenskrig.

Det er i dag oldebarnet – der også hedder Lars Larsen, som står bag urmærket, hvor fokus er på passion, robusthed og den danske designarv.

Designet er klassisk med moderne genistreger.

Larsen Watches har eget design, produktudvikling, produktion og salg, som også varetages af Larsen Watches. 

Hovedsædet er i Svendborg og urene er håndlavede og producerede i Danmark.

Læs historien bag Larsen Watches

Se alle ure fra Larsen Watches


Køb Nexo Denmark ure hos authentic.dk
Bag Nexo Danmark står ægteparret Marie og Martin Heidemand, der har base i Nexø på Bornholm.

For Marie og Martin, der er det kreative team i firmaet, er det vigtigt at bevare mærkets DNA; dansk stilrent design i høj kvalitet som alle har råd til.

Ægteparret fortæller, at deres mål ikke blot er at sælge ure, men også at skabe vækst og arbejdspladser på Bornholm.

Derfor handler en stor del af brandingen af Nexo Danmark også om solskinsøen Bornholm, der er et stærkt varemærke i sig selv.

At Marie og Martin har lagt deres sjæl i kollektionen afspejles i navnene på modellerne, som er opkaldt efter familie, begivenheder eller stednavne, som spiller en vigtig rolle for ægteparret.

Se alle ure fra Nexo Denmark


Køb Northern Legacy ure hos authentic.dk
Northern Legacy er et nyt og spændende, danskbaseret urmærke.

Deres ure er skabt for sikre dig en spændende stil med kombinationen af æstetisk dansk design og schweizisk urmagerkunst.

"Vores tro på solidt schweizisk håndværk kombineret med vores kærlighed til Nordsøen er den primære inspirationskilde for 'Ancre 1'-serien.

Schweizisk magi indvendig - æstetisk dansk design udvendig.

Se alle ure fra Northern Legacy  


Køb norlite ure hos authentic.dk
Norlite Denmark blev etableret i 2015 af to danske urentusiaster med et meget klart formål: at skabe et minimalistisk og samtidig enkelt ur i et nyt og stilfuldt design – NOR1501 modellen.

Urets design er derfor helt deres eget – helt fra første streg, tegnet i Danmark.

Det betyder unik urkasse, unik urskive og unikt logo.

Uret findes i 20 forskellige farvekombinationer, alle med en flot kalveskindsrem i matte farver og alle med ridsefrit safirglas.

Garanti på 2 år.

Læs hele historien om Norlite

Se alle ure fra Norlite


Køb Thyco Brahe Watches hos authentic.dk
Tycho Brahe Watches er et nyt, dansk mærke, der sælger armbåndsure der har en tydelig inspiration fra de klassiske ure fra 1950'erne.

Tycho Brahe var kendt for sin seriøse tilgang til astronomi men også sin humoristiske side, og det er den ånd, Tycho Brahe Watches bliver drevet i.

Deres første kollektion - Nova Stella - laves i otte forskellige varianter og i en størrelse, så de både kan bruges som herreure og dameure.

Logoet for Tycho Brahe Watches kommer i øvrigt fra et af de oprindelige værker fra Tycho Brahe, hvor han brugte netop det tegn til at afslutte sine kapitler.

Nova Stella betyder i øvrigt "Den nye stjerne på himlen", og mon ikke vi kommer til at se meget mere fra Kasper og Jens, der står bag Tycho Brahe watches i samarbejde med designer Asbjørn Mejlvang, som har kælet for detaljerne.

Læs hele historien om Tycho Brahe Watches

Se alle ure fra Thyco Brahe Watches


Køb Vejrhøj ure hos authentic.dk
Vejrhøj er skabt af den unge iværksætter Janus Aarup, som satte sig for at skabe et moderne, dansk designet ur i træ.

Gennem sin passion for design, godt håndværk og unikke ure har han sammen med den velkendte danske designer Bo Bonfils, som er kendt for sit klassiske Georg Jensen design, skabt Vejrhøj Nautic-serien.

Det helt unikke ved Vejrhøj-urene er, at ingen er ens!

De flotte årer, der går gennem træet, sikrer dig ikke bare noget fantastisk smukt på armen men også noget unikt da ikke to træer har samme årer.

Læs hele historien om Vejrhøj

Se alle ure fra Vejrhøj


Køb Wolf & Noble hos authentic.dk
Wolf & Noble er et nyt, dansk mærke med base i København.

Deres ure er kendetegnede ved at være minimalistiske og meget elegante i deres design - typisk dansk og skandinavisk stil.

Inspirationen hentede de i en lille, dansk møbelbutik, hvor de blev grebet af det enkle, simple og typiske nordiske udtryk i møblerne, der samtidig kunne kombineres med det yndefulde.

Deres slanke og simple ure er tidsløse og minder i sit udtryk om den stil, som Daniel Wellington er blevet kendt for.

Se alle ure fra Wolf & Noble